Избрани имоти

Ръководство за начинаещи брокери

Авторът  Константин Пандов е роден в град София учи в техникум по Електроника, по-късно завършва бизнес администрация. През 1992 г. създава заедно със свой близки създава агенция за недвижими имоти ЕППИ която се занимава с посредничество при сделки с недвижими имоти. При формиране на свободния пазар за недвижими имоти в България, взима активно участие като съучредител на сдружение, издаване на вестник и разработване на компютърен продукт за обмен на данни между агенциите преди навлизането на интернет. 
През 2019 г. на агенция ЕППИ е присъдена награда за агенция на 2018 годината в категория малък и среден бизнес от imoti.net.
В края на 2018 г. авторът създава нов бранд - агенция "Софиянец" с амбициозната цел да направи верига от офиси обслужващи различните райони на София и да повиши качеството на обслужване и компетентноста на брокерите.
 
Ръководство за начинаещи брокери възникна съвсем спонтанно, първо като записки които служеха за обучаване на новите брокери постъпили в ЕППИ, а в последствие като самостоятелно книжно издание . В момента книгата е много популярна и се превърна в едно от най - добрите помагала на започващите да работят в бранша, тя е включена и в препоръчителната литература на Варненския свободен университет специалност Недвижими имоти. 
 
Книгата е подходяща също така и за хора които искат да запознаят с начина по който функционира пазара за имоти в България. 
Тя се разпространява в търговската мрежа и може да се закупи в повечето големи книжарници на цена 12 лева.
Както и от тук