КОГАТО ДОБРОТО ЖЕЛАНИЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО,

ИДВА РЕД НА ОПИТА!

Агенция  ЕППИ е една от първите агенции за недвижими имоти в Р България работеща и днес. Създадена е в края на 1992 г.

Занимава се с посредничество при покупко – продажба и наем на  жилищни, складови, търговски площи  и земя.

През годините на формиране на свободния пазар в България  участва активно като съучредител на едно от първите сдружения за имоти, издава вестник за имоти, в съдружие с няколко агенции създава първият действащ софтуерен продукт за обмен на информация между агенциите.

Стотици трудни казуси, от счетоводно, правно и техническо естество са разрешавани с помощта на консултанти от агенцията. Благодарение на това са реализирани успешни сделки.

 

                За разлика от повечето големи агенции в фирмата текучеството е сведено до минимум.  За ЕППИ работят консултанти с огромен опит:

Ваня Кирилова - един от най-добрите специалисти по продажба на търговски обекти -започнала работа в ЕППИ от 2004 г.

Алексей Асенов - един от най-добрите консултанти за покупко-продажба на парцели, участвал в реализацията на част от значимите сделки със земя. Консултант в областта на  недвижимите имоти от 2001 г. и работещ в ЕППИ от 2010 г.

Людмила Савова - консултант по всички видове сделки с имоти.  В областта на недвижимите имоти от 2005 г. като работи за ЕППИ от 2007 г.

Росица Димитрова  - консултант по всички видове сделки с имоти работи в областта от 1993 г. в ЕППИ от 2019 г.

Красимира Бешовишка – консултант по всички видове сделки с имоти. Завършва право в НБУ и работи в сферата на недвижимите имоти от 2016г., а в ЕППИ от 2017г.

Константин Пандов – управител. Създава със свои близки агенция ЕППИ през 1993 г. Активно участва във формирането на пазара за недвижими имоти в България. Изключително богат опит в областта,  включващ разрешаването на сложни казуси. Константин Пандов е автор на множество публикации в пресата касаещи теми свързани с пазара на недвижими имоти.

            През 2016 г. Константин Пандов издава книгата „Ръководство за начинаещи брокери” която е едно от най-добрите помагала за обучение на хора, желаещи да работят в областта на недвижимите имоти. Книгата е включена в препоръчителната литература на Варненския свободен университет и се предлага във всички големи книжарници. В момента се подготвя за издаване втората книга „Наръчник на купувача” в която са засегнати всички важни въпроси свързани с покупката на имот: организация на пазара, необходими за сделката документи, сигурност и др.

            На агенцията е присъдена награда „Агенция на годината за 2018 г.” в категория малък и среден бизнес от  Imoti.net

През 2020 г. агенцията стартира новия си проект, целящ да помогне на продавача да постигне по-добра цена за имота си, като предлага следните услуги, които се заплащат след реализиране на сделката:

 -Почистване на жилището.

 -Освежителен ремонт.

 -Боядисване на общи части.

 -Дизайнерски решения и аранжировка. 

 

И да не забравяме: Имот се купува с благословия!