ЗА ЕППИ

Агенция за недвижими имоти ЕППИ е създадена в края на 1992 г., официално, като агенция, започва дейността си на 16.01.1993 г. Занимава се основно с посредничество при сделки с недвижими имоти. Почти от самото начало, фирмата работи с два офиса, които към момента функционират като отделни юридически лица.
През годините активо участвахме във формирането на пазара за имоти в България. Съучредители сме на едно от първите сдружения на агенции за недвижими имоти, издавахме вестник за недвижими имоти, направихме първата реално действаща система за обмен на информация между фирми за имоти във времето, когато нямаше интернет.Към момента в агенцията работят брокери с голям опит, познания и практически умения за работа с хора.
Фирмата посредничи при покупко – продажби и наеми на всички видове недвижими имоти – както жилищни, складови и търговски площи така и земя.
Особено внимание обръщаме на сделките с търговски обекти, те са предизвикателство за нас, защото изискват много качества и опит и носят добри печалби.
Многократно се е налагало да разрешаваме трудни казуси, свързани с неуредиците в Българското законодателство от счетоводно, правно или техническо естество. Благодарение на опита си, сме създали контакти с едни от най-добрите специалисти в изброените области.
За нас е предизвикателство да разрешим проблемите по една сделка и да я реализираме. Така се роди и нашето мото:КОГАТО ДОБРОТО ЖЕЛАНИЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО, ИДВА РЕД НА ОПИТА!